Ben je op zoek naar een nieuwe look of wil je graag een extraatje toevoegen? Deze 10 modetips omtrent het aankomende herfstseizoen kunnen je hier zeker bij helpen. Check snel of er voor jou iets tussen zit!

1. Leather effect

©Pexels

Gewaagd en toch zo ingetogen. Leer is een zeer uitgesproken materiaal die toch warmte uitstraalt. Het oogt sexy en sensueel, maar kan op de juiste momenten ook luxe en chic uitschijnen. Door een leren jasje over een gebreide trui te dragen creëer je een stoere look, terwijl je met een rok en een oversized sweater meer voor een trendy outfit gaat. Zwart op zwart of een ‘big attitude’ zijn dan ook geen verassende combinaties wanneer we over het effect van leer spreken.

2. Knitted Chronicles

©Pexels

De zachte en warme uitstraling van gebreide kleren is fantastisch! Bovendien oogt het ook heel stijlvol. Een casual look of een klassevolle uitstraling passen perfect bij de textuur van deze kledij. Je kan experimenteren met verschillende laagjes om je look compleet te maken. Denk maar aan een leuke muts of een dikke sjaal. Vergeet niet om te genieten van het comfort en de warmte die gebreide kleren bieden!

3. Big, bigger, biggest

©Pexels

Hoe groter, hoe beter. Zo luidt het motto van oversized kledij. Comfort en een relaxte uitstraling zijn termen die perfect passen bij deze look. Je creëert een nonchalante en trendvolle stijl die als gegoten zit. Een oversized jas, sweater of shirt zorgt voor de perfecte casual en moeiteloze look.

4. I see Red

©Pexels

Je had het vast niet verwacht, maar ook rode tinten passen perfect voor deze herfst. De levendige en gepassioneerde kleur past perfect bij het knusse gevoel van dit seizoen. Je valt op tussen de donkere kleuren en maakt echt jouw statement. Denk maar aan een rode muts of een leuke mantel. Het geeft je look net dat beetje extra.

5. Denim, Delight

©Pexels

Deze veelzijdige stof is perfect om comfort en warmte te bieden op de koelere dagen die eraan komen. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en stralen stijl uit, welk model je ook kiest. Of je nu een jeans tot op de grond kiest of eerder Y2K vibe, jeans straalt altijd zaligheid uit. Door te spelen met verschillende texturen en wassingen kan je een extra dimensie toevoegen aan je look!

6. Chique in een Colbert

©Pexels

Het is een mannelijke top, maar wordt gedragen door vrouwen. Het is het stuk van het moment, de colbert! Het straalt professionaliteit, elegantie en zelfzekerheid uit. Het voegt stijl toe aan je outfit en kan zowel formeel als casual gedragen worden. Netjes en verzorgd passen perfect bij deze look!

7. Sparkling glitter

©Pexels

De betoverende, opvallende look van glitter past perfect bij de herfst. Het voegt een sprankelend element toe aan je outfit, waardoor je direct in het middelpunt van de aandacht staat. Door de warme herfstkleuren te linken aan subtiele glinsteringen krijgt je look net dat beetje extra glans en maak je het seizoen nog feestelijker!

8. Cool business

©Pexels

Zoek je een comfortabele maar toch elegante look? Hou je van een tijdloze outfit die toch opvalt? Dan is deze tip echt iets voor jou! Het combineren van comfortabele en praktische kledingstukken met details zorgen voor een stijlvolle look. Wanneer je warme, gezellige en diepe herfstkleuren toevoegt aan je outfit en deze combineert met een tijdloze jeans, krijg je je perfecte casual herfstlook.

9. Everlasting colours

©Pixabay

Zwart, wit, grijs, beige… noem maar op. Deze tijdloze kleuren zijn altijd in stijl, ongeacht welke trends er op dit moment bezig zijn. Ze zijn veelzijdig en makkelijk te combineren, waardoor je ze ook perfect passen bij de herfst. Een zwarte jas, witte bloes, grijze of beige broek zijn de perfecte basis om herfstgarderobe op aan te vullen met kleuren die de herfst accentueren zoals een rode sjaal of een diepe bruintint.  

10. Jewerly Journeys

©Pexels

Een opvallend paar oorringen, een ringetje of een ketting kunnen je outfit echt laten stralen. Ze brengen een extra vleugje elegantie en glamour toe aan je look. Wanneer je de juiste juwelen kiest die bij je persoonlijkheid passen kunnen ze je outfit echt compleet maken. Gouden sieraden, robijnrood, ambergeel of smaragdgroen zijn allemaal perfecte kleuren die je look helemaal naar het herfstniveau kunnen brengen!