De Kortrijk Spurs trainen in aanloop naar de openingsspeeldag in het basket.

House of Talents Kortrijk Spurs begint aan zijn eerste seizoen in de hoogste basketdivisie. Daarvoor werd de kern stevig versterkt met de komst van vier Amerikanen en de talentvolle Seppe D’Espalier (komt over van Antwerp Giants red.). Ze beginnen aan de competitie met ambitie en hopen zo de Golden League, de volgende fase van de BNXT League, te halen. Hierin nemen ze het op tegen de Belgische en Nederlandse baskettop.

De Spurs willen een goed eerste seizoen neerzetten om in de toekomst een vaste waarde in het Belgische basket te worden. De troepen van coach Christophe Beghin trekken met een goed gevoel naar hun eerste wedstrijd in Brussel, komende zondag. Op 29 september speelt House of Talents Kortrijk Spurs zijn eerste thuiswedstrijd tegen Okapi Aalst. Alle info is te vinden op www.houseoftalentsspurs.be