©Pexel/Karolina Grabowska
©Pexel/Karolina Grabowska

Courteney Cox geeft na 40 jaar iconisch spotje een nieuw leven

Friends-actrice Courteney Cox heeft haar iconische Tampaxreclame een update gegeven. Veertig jaar na het filmpje zet Courteney een nieuwe versie online waarin ze laat weten wat de menopauze nu echt met een vrouw doet.

Hoewel Courteney vooral bekend staat door haar rol in Friends als Monica, kwam ze voor haar carrière als actrice al op televisie. Ze speelde mee in een Tampaxreclame in het jaar 1985. Dit jaar heeft ze het spotje nieuw leven ingeblazen.

In het filmpje laat ze weten dat de menopauze je levend opeet. Op deze manier wil ze meer bewustzijn creëren en het taboe doorbreken dat rond het onderwerp hangt. De rest van de video heeft ze identiek gelaten als het origineel. Ook de outfit is precies zoals 40 jaar geleden: een opvallend turnpakje en beenwarmers.

Het filmpje heeft al bijna een miljoen likes op Instagram. Bekijk het hier.