Wilde Westen opent vanavond weer de deuren van concertzaal De Kreun

Wilde Westen kan na hun zomerprogramma die in augustus eindigde eindelijk weer de deuren van concertzaal De Kreun openen. Chantal Acda mag deze avond het najaar op gang brengen. De blueszangeres speelde onder andere nog bij Isbells, maar is nu actief als singer-songwriter. 

Van Sonic City tot Millionaire en Compact Disk Dummies. 

In het najaar van De Kreun staan enkele mooie namen, maar er is toch nog een andere highlight waar ze bij Wilde Westen naar uitkijken: “Ons driedaags festival Sonic City is al volledig uitverkocht, dus dat is sowieso wel het grootste evenement van ons najaar”, aldus Elice Spillebeen, medewerkster bij Wilde Westen. 

“Ons driedaags festival Sonic City is al volledig uitverkocht.”

Elice Spillebeen

Toch is Sonic City niet het enige succes volgens Elice: “Het concert van Compact Disk Dummies is al volledig uitverkocht en ook Millionaire komt hun nieuwe plaat spelen wat ook wel een mooie show zal opleveren.”

In het najaar: minder internationaal door Corona

Rockband Dirk. en soloartiest Mooneye zijn er maar twee van, maar dit najaar komen er in De Kreun iets meer Belgische artiesten spelen dan normaal: “Normaal gezien komen er veel internationale artiesten, maar door het virus is dat nu iets moeilijker. In 2022 zou dit hopelijk wel weer op gang komen”, legt Elice uit. Op die manier krijgen kleine Belgische artiesten toch wat meer de kans om zich te tonen aan het publiek.