Deze series en films komen binnenkort op Netflix. Foto: John-Mark Smith © Pexels

Koude winterdagen in aantocht: deze series en films zijn op komst

Binnenkort publiceert Netflix opnieuw heel wat series en films. Een overzicht van zes nieuwkomers die veelbelovend lijken.

Midnight Mass (seizoen 1)

Het eerste seizoen van deze Amerikaanse serie komt uit op vrijdag 24 september. Wanneer een jonge priester arriveert op een eiland, vinden er plots mysterieuze verdwijningen plaats. De serie is gelijkaardig met de andere series van Mike Flanagan, regisseur van Hush en Gerald’s Game.

Luna Park (seizoen 1)

Luna Park is een Italiaanse dramaserie geregisseerd door Leonardo D’Agostini. Het eerste seizoen komt uit op donderdag 30 september. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’60 in Italië. Wanneer de jonge Nora op de kermis op bezoek gaat bij waarzegster Rosa, krijgt ze te horen dat haar verdwenen zus misschien nog leeft. Door dit mysterieuze voorval zoekt Nora de waarzegster opnieuw op. Langzaamaan komt Nora meer en meer de echte waarheid over haar zus te weten.

Forever Rich (film)

Forever Rich gaat over Ritchie, een opkomende rapper die op het punt staat om door te breken in zijn rapcarrière. Alles loopt goed tot hij plots overvallen wordt. Ritchie verliest zijn peperduur horloge waardoor zijn imago helemaal naar beneden gehaald wordt. Ritchie riskeert alles om zijn carrière en zijn imago te herstellen. Deze Nederlandse film komt uit vrijdag 1 oktober.

On My Block (seizoen 4)

Fans van komedie-dramareeks On My Block staan te popelen om het langverwachte seizoen 4 te zien. Hoe zal de toekomst van de vier tieners er uit gaan zien na de middelbare school? Het vierde seizoen komt uit op maandag 4 oktober.

La vengenza de Las Juanas (seizoen 1)

Op woensdag 6 oktober komt het eerste seizoen van La vengenza de las Juanas uit. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Bernardo Romero. De film gaat over vijf vrouwen die elkaar niet kennen en onverwacht ontdekken dat ze identiek dezelfde moedervlek hebben. Sindsdien gaan ze op zoek naar de waarheid van hoe ze met elkaar verbonden zijn.

Family Business (seizoen 3)

Het derde en misschien wel laatste seizoen van Family Business komt uit op vrijdag 8 oktober. Na een spannend slot van het tweede seizoen is iedereen benieuwd hoe het verder zal aflopen met de familie Hazan. Zal de familie opnieuw cannabis kweken om de gefaalde slagerij te redden?