Adrian-Crowley Foto: ©Wikimedia Commons

Kerkconcert in de Sint-Denijskerk in Zwevegem

“Adrian Crowley speelt een kerkconcert in de Sint-Denijskerk in Zwevegem”, vertelt communicatie- en publiekswerkingsverantwoordelijke Elice Spillebeen van het concert- en festivalorganisatie het Wilde Westen.

Adrian Crowley is momenteel solozanger nadat hij zich heeft afgescheurd van zijn band. Hij krijgt nu een kans in een speciale setting: de Sint-Denijskerk in Zwevegem. Hij is geboren in Sliema, Malta. Hij heeft al 7 albums gelanceerd. Op 2 oktober komt hij zijn nieuwe album ‘The Watchful Eye Of The Stars’ voorstellen.

Heavenreeks

“De Heavenreeks is een samenwerking met het Wilde Westen, Schouwburg Kortrijk & In Heaven vzw, waarbij dat wij een aantal concerten die passen binnen de setting van een kerk,” zegt Elice. “Wij programmeren die dus dat zijn eigenlijk altijd iets rustigere singer-songwriterconcerten. Ze staan open voor iedereen maar wij hebben wel een doelpubliek dat sowieso achttien plus is, meestal zijn dat wel grotendeels volwassenen”

Sint-Denijskerk

De ‘In Heaven’ -concertreeks brengt al jaren nationale en internationale sterren naar een van de meest pittoreske dorpjes van West-Vlaanderen, met nu dus de Sint-Denijskerk in Zwevegem.

Info

De deuren van het concert gaan open om 20 uur op zaterdag 2 oktober. Het concert begint om 20u30. “De ticket verkoop verloopt oké,” besluit Elice. “Het is hoe dan ook een concert dat niet gaat uitverkopen omdat hij een iets onbekendere artiest is.”