5 games om de lockdown door te komen

In dit artikel geven we je vijf computerspelletjes die je kunnen helpen om de tweede lockdown door te komen. Van actiespelletjes die je frustraties weghelpen tot dansspelletjes om de coronakilo’s onder controle te houden. Van gamer tot computerleek in dit lijstje vind je voor elk wat wils.

Just Dance 2021

Just Dance 2021 is de perfecte manier om de lockdown kilootjes er op een leuke manier af te dansen. Het doel van het spel is simpel: doe de danser op je scherm zo goed mogelijk na en verzamel zo zoveel mogelijk punten. Gooi je heupen los op de beste nummers van Harry Styles, Dua Lipa, Billie Eilish of zelfs K3 en versla je huisgenoten in een spannende danswedstrijd. Zeg voor slechts 30 euro dag tegen de verveling en dans elke avond je voeten vanonder je lijf.

Just Dance 2021 is te spelen op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin’s Creed: Valhalla

Heb je het hellemaal gehad met dit jaar? Geen probleem dan neemt ‘Assassin’s Creed: Valhalla’ je mee naar het jaar 873 na Christus. In de nieuwe Assasin’s Creed kruip je in de huid van hoofdpersonage viking Eivor tijdens de Deense invasie van het Verenigd Koninkrijk. Niets leuks meer te vinden op Netflix en heeft zelfs Streamz geen geheimen meer voor jou? Dan is ‘Assassin’s Creed: Valhalla’ de game voor jou. De game heeft een geweldige storyline waar je uren zoet mee bent en die ook visueel ijzersterk is. Geloof je me niet? Kijk dan maar zelf naar de trailer.

Assassin’s Creed: Valhalla is te spelen op Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X

Dirt 5

Zin om even al je frustraties uit te werken door eens goed op het gaspedaal te duwen, maar geen fan van de gevaren en boetes die daarbij komen kijken? Dan is Dirt 5 de oplossing voor jou! Het racespel geeft je de kans om rond te crossen in de hele wereld. Van een ijsrace in New York tot een woestijnrace in Marokko, het spel bevat het allemaal. De ultieme manier om aan je vrienden te bewijzen dat jij de beste autocoureur bent!

Dirt 5 is te spelen op Windows, PlayStation 4 en Xbox One

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War is de oplossing om je frustraties eens goed uit te werken. Het schietspel van Activision brengt ook dit jaar weer de oorlog naar je woonkamer. Laat al je frustraties los op een horde zombies die je hersens willen opeten. Trek samen met je vrienden naar het front in verschillende gamemodes. Of dompel je onder in de boeiende singleplayer verhaallijn die gedetailleerd ingaat op de Koude Oorlog. Computerspelletjes spelen en iets bijleren? Het perfecte excuus om je ouders en leerkrachten te overtuigen dat je dit spel wel moet spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War is te spelen op Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S

Football Manager 2021

Met Football Manager 2021 is vervelen geen optie meer. Is het jouw ultieme droom om met je favoriete Belgische ploeg de Champions League te winnen? Of wil je het Leicester verhaal nog eens over doen met een mindere Premier League ploeg? Dan is Football Manager 2021 geknipt voor jou. In de gloednieuwe game van Sports Interactive neem jij de leiding over van je favoriete voetbalploeg. Aan de hand van je eigen tactiek en je onderhandelingen op de transfermarkt leid jij je ploeg naar glorie.

Football Manager 2021 is te spelen op Microsoft, Xbox One, Project Scarlett, mac OS en IOS