Nieuw trampolinepark opent deuren in Gullegem

In Gullegem is het nieuwe trampolinepark ‘Jumpsquare’ geopend. Het trampolinepark vervangt de oude schaatspiste die na 45 jaar sloot. Met de vestiging in Gullegem heeft Jumpsquare nu al vier filialen in ons land.

Gullegem en schaatsen : tot vandaag waren ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. De schaatspiste was een perfecte uitstap voor scholieren en studenten tijdens de kerstvakantie. Die schaatspiste maakt vanaf vandaag plaats voor trampolines. Toch was het voor zaakvoerder Christophe Tassenon belangrijk om rekening te houden met de geschiedenis van Finlandia. ” Finlandia was een schaatsbaan, dus het was zeker niet evident om daarvan een trampolinepark te maken. We hebben respect voor de geschiedenis en daarom blijft de naam Finlandia ook bestaat, want het blijft een sterk merk.”

Het trampolinepark is in amper zes weken tijd opgebouwd. “We hebben dan ook alles uit de kast gehaald om dit te kunnen realiseren, dus zijn we uiteraard zeer blij met de afwerking”, zegt Tassenon. Er is voor elk wat wils in het park. Zo heeft het park een interactieve zone waar bezoekers letterlijk in de games kunnen springen. De Slide is dan weer een absolute primeur in de Benelux. “Daar ga je via obstakels en trapjes naar boven om dan via een lange schuifbaan op een veilige manier te landen. Dat geeft een adrenalinekick, zeker als je boven staat en naar beneden kijkt”, aldus de zaakvoerder.

Momenteel zijn er vijf mensen vast in dienst in Gullegem, maar daar wil Tassenon snel verandering in brengen. “Het is niet evident om de geschikte mensen te vinden, maar er staan nog een paar vacatures open voor vaste mensen. Daarnaast zoeken we uiteraard nog heel veel jobstudenten die in een leuke, jonge en dynamische omgeving willen komen werken!”

Bekijk hieronder de reportage.