Drummen voor start ‘Warmste Week’

Deze morgen werd om acht uur het startschot van de Warmste Week gegeven. Studio Brussel-presentatoren Fien Germijns, Eva De Roo en Joris Brys zullen zeven dagen lang non stop nummers voor het goede doel draaien live vanop het Nelson Mandelaplein in Kortrijk.

Meer dan 2000 acties worden tijdens de Warmste Week in de kijker gezet. StuBru organiseert ook verschillende initiatieven. Zo verkopen ze mutsen, geven ze benefietconcerten en doorkruist Average Rob het land om mensen die zich inzetten voor het goede doel te belonen. Zo ging hij al langs in The Square om Howest te bedanken voor de vele acties. Vorig jaar haalden alle acties van de Warmste Week samen meer dan 17 miljoen euro op. De Warmste Week loopt nog tot en met dinsdag 24 december, dan wordt ook het finale bedrag bekendgemaakt.