bron: Youtube

Overleeft Boma vierde Kampioenenfilm?

Een week na de publicatie van de trailer heeft een aandachtige kijker een merkwaardig beeld gezien. Comedian Xander De Rycke denkt dat Balthasar Boma het verhaal overleeft en komt met bewijzen.

Uit het verloop van de trailer kunnen we afleiden dat de dood van de voorzitter de rode draad rond het verhaal zal zijn. Als de voorzitter tenminste écht overleden is.

Xander De Rycke postte gisteren een Instagram Story. Daarop is een beeld uit de trailer te zien van een man die verdacht veel op Boma lijkt. Reden genoeg voor ons om de trailer wat aandachtiger te bekijken.

foto van De Ryckes Instagram Story

Doortje draait door

Bij het terugkijken van het bewuste beeld lijkt er inderdaad een reukje aan te zitten. De man in de achtergrond heeft bijvoorbeeld een paar van Boma’s kenmerken. Zo heeft hij een goede behaarde snor en draagt hij dezelfde gouden halsketting. Dat lijkt ons toch net iets té toevallig.

bron: Youtube

En dat is niet alles! Wie de beelden wat vertraagt, ziet Doortje in een dwangbuis opgesloten in een ruimte met de tekst ‘Boma leeft’ op de muren. Gelooft zij halsstarrig dat Boma nog in leven is?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1-1024x526.png
bron: Youtube

Misschien is Boma wel onsterfelijk

Acteur Marijn De Valk, beter bekend als Balthasar Boma, stond ons te woord. Marijn vertelde dat de vierde film van dé sympathiekste voetbalploeg van België een hommage is aan een van de grootste en belangrijkste personages van de reeks: BOMA. De Vlaamse acteur verklapte eigenlijk zelf een beetje het ‘feit’ dat Boma sterft. Dat gebeurde toen hij te gast was bij Gert Late Night. Ann Swartenbroeckx pikte erop in en gaf uiteindelijk ook toe. Vlaanderen was in shock. Toen wij Marijn confronteerden met onze bewijzen, die aantonen dat Boma volgens ons toch een grotere rol heeft in de film, reageerde hij met een geniepig lachje: “Misschien is Boma wel onsterfelijk”.

Wie het zeker wil weten, zal moeten wachten tot de film in de cinema’s verschijnt op 18 december.

Matthew Pyck en Tuur Beernaert