Ewa, Chainboy is back (again)

Elias Giannoccaro van Ex on the Beach heeft een tweede single uit. Elias Chainboy werkt opnieuw samen met de Nederlandse rapper Justice Toch en dj Artistic Raw voor Scan. Het trio probeert verder te bouwen op hun succes met hun liedje Shotjes.

Dat Elias niet op zijn mondje gevallen is, bewees hij al in het all star seizoen van Ex on the Beach en Shotjes. In Scan is dat niet anders. In de videoclip zien we hoe het drietal de streepjescodes op de lichamen van vrouwen scant.

Shotjes had op Youtube 790.000 weergaven, niet slecht voor een debuutsingle. Shotjes en Scan lijken in veel opzichten op elkaar. In Scan focust het trio nog meer op het vrouwelijk schoon dan in Shotjes, waar het feesten nog in de schrijnwerpers stond.

Casting Ex on the Beach

In de videoclip van Shotjes waren er al rollen weggelegd voor Renan, Yasmine , Jamy en Jamecia uit Ex on the Beach Double Dutch (all stars). Renan, Yasmine en Jamy keren ook in de videoclip van Scan terug.

Lie Meurs uit Ex on the Beach seizoen drie is een verrassende nieuwkomer in de videoclip. Ze speelt samen met Jamy en Yasmine een van de poppen. Op haar Instagram was ze alvast laaiend enthousiast.

Scan maakt samen met Shotjes deel uit van het album Space van Justic Toch en Artistic Raw. Wordt Scan een groter succes dan Shotjes? Oordeel alvast zelf over de muziekvideo hieronder.

De spraakmakende videoclip van Scan, sinds donderdag 26 september op YouTube.