Verticale tv Samsung

Samsung lanceert eerste verticale televisie

We kijken almaar meer verticaal naar video’s. Dat komt omdat we veel filmpjes via de smartphone bekijken op social media. Samsung volgt die trend en brengt Sero op de markt, de eerste verticale televisie.

Sero is de eerste verticale televisie ter wereld, die door Samsung wordt gelanceerd. Het is een toestel vooral op maat van ‘millennials’. Zij kijken op de sociale media naar video’s en de smartphone wordt niet meer omgedraaid om naar filmpjes te kijken.

Veel online filmpjes op Facebook en Instagram worden tegenwoordig ook verticaal gefilmd en dus is het ook niet meer nodig om je gsm horizontaal te draaien. In juni vorig jaar konden we via Instagram TV al naar langere video’s kijken in portretstand. Met de Sero zal dat dus ook op ‘het kleine scherm’ in het groot mogelijk zijn.

De Sero kan je rechtstreeks verbinden met je smartphone. Als je de smartphone draait, draait de televisie mee. Je kan met de Sero dus ook horizontaal nog altijd naar je favoriete series kijken. De kostprijs van het toestel ligt rond de €1.400.

Volgers van MNM kunnen de vlog van Peter en Jullie in het groot bekijken.