Radiozender NRJ opent laatste zendmast in Kortrijk

Deze morgen rond 11 uur opende burgemeester Van Quickenborne de laatste uitzendmast van de radiozender NRJ. Dat is een hippe radiozender die zich richt tot alle leeftijden. Dankzij deze zendmast kan nu iedereen over het hele land naar de zender luisteren.

Radiozender NRJ nam vanmorgen om elf uur ter hoogte van de schaapsdreef in Kortrijk een extra uitzendmast in gebruik. Dat gebeurde in bijzijn van Vincent Van Quickenborne, de burgemeester van Kortrijk. Ook Kim Muylaert, NRJ radiopresentatrice, was erbij. De zendmast is officeel geopend door een druk op de fictieve knop. Dankzij de zendmast kunnen de inwoners van Kortrijk en omstreken nu ook naar de hippe muziek van NRJ luisteren.

“Wij zijn heel blij dat de mensen ons nu ook kunnen horen in de regio in en rond Kortrijk”, laat Kim Muylaert weten. “Dankzij deze zendmast zijn ze nu overal in het land te horen op de radio. Zelf presenteer ik de ochtendshow van zes uur tot negen uur in de morgen,” vertelt Kim. “Het is soms vroeg opstaan maar op die manier vermijd ik de file die ik een paar uur later moet voorlezen tijdens mijn programma (lacht).”

NRJ is een hippe radiozender die zich richt op alle leeftijden. Meer dan de helft van de muziek die je er hoort is maximaal tien jaar oud en zelden dateert een liedje van voor het jaar 2000. Behalve het gewoonlijke nieuws die je er hoort kan je er ook terecht voor interessante weetjes vanuit je provincie. Het “City News”, zoals ze het noemen, is geen nieuws vanuit je dorp of stad, het zijn wist-je-datjes en toffe activiteiten die zich in je buurt afspelen, niet zoals we het normale nieuws op de radio kennen.

Bekijk hieronder de video van de plechtige opening!