KV Kortrijk rekent op de steun van haar studenten

 KV Kortrijk nodigt alle studenten van De Guldensporenstad uit om gratis de volgende thuiswedstrijd te komen bezichtigen.

Na de nipte en discutabele overwinning in de Croky Cup tegen Racing Harelbeke dinsdag staat KV Kortrijk voor een nieuwe uitdaging. Vrijdag krijgen De Kerels KAS Eupen op bezoek en ze hopen om de goede vorm van de laatste weken vast te houden. Hierbij zetten ze in op alle Kortrijkse studenten. Ze kunnen gratis naar de wedstrijd van vrijdag tegen Eupen. Wie zijn studentenkaart toont kan genieten van een gratis vat en daaropvolgend de wedstrijd.

Natuurlijk hoopt de club dat deze actie een succes wordt en de studenten de ploeg mee naar een overwinning schreeuwen. Ook de trainer hoopt op een massale opkomst. “Ik hoop dat ze vocaal aanwezig zullen zijn en zich met z’n allen achter Kortrijk zullen zetten”, aldus KV Kortrijk-coach Glen De Boeck.